25 yıldır restoran işletmeciliği yapan bir aile tarafından 2000 yılında kurulan Eyvan Kebap Yeni yerinde yenilenerek özünü ruhunu kaybetmeden yoluna devam etmekte. “Mahmut Usta’nın yeri” olarak da bilinen Eyvan Kebap yeni mekanda ortamı insanı hemen sarıyor. Daha şık ve nezih bir ortam, çok özel şark köşesi yapmışlar huzur bulacağınız bir yer. Aileler özel toplantılar organizasyonlar için özel bölüm bulunmakta. Et ve sakatat üzerine uzmanlaşmış olan mekanda ara sıcaklar paçanga böreği, yaprak ciğer, sigara böreği, içli köfte ve tava çeşitlerini ilave etmişler. Eyvan müşterileri yeni mekanı sevmişler günün hemen her saati dolu, hareketli bir mekan yer bılmak için mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Bu işin sırrı nedir diye ikinci kuşak genç dinamik başarılı işletmecisi Kadir Bişaroğlu’na sorduğumda “Damak tadımız lezzetimiz, yeni yerimizde de insanlar burada kendisini evinde gibi hissediyor, bir bizler işletmeci olarak güler yüzümüz müşteri ile kurduğumuz diyalog ve hesabımızın uygun ve makul olmasıdır. “diyebiliriz diyor.